Arrijnë 5000 pasaporta në vendin tonë

Ministri për Punë të Brendshme, Naqe Çulev bëri të ditur se gjatë ditë së sotme duhet të vinë 5.000 pasaporta.
“Deri më 24 mars do të përfundojë furnizimi i 140.000 pasaportave të tjera”, tha Çulev.

Ndryshe në Maqedoni kishte mungesë të pasaportave për shkak të mungesës së tyre dhe pritej nga kompania gjermane t’i kryej deri më 24 mars.

Tashmë mbi 27 mijë qytetarë kanë aplikuar për pasaportë ndërsa para kësaj, pasaporta jepeshin vetëm për persona që kishin nevojë për shëndet.

Maqedonia gjithashtu ka kufizuar lëvizjen e qytetarëve për shkak të coronavirusit

Related posts

Infektohet me koronavirus i punësuari në Klinikën e Kardiologjisë

admin

Bogovina e Tetovës vatër e re e koronavirusit, të paktën 10 të infektuar dhe 156 në izolim

admin

Serbia nis 4.000 tonë miell drejt Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi

admin

Edhe 29 raste të reja me koronavirus në Maqedoni, numri i përgjithshëm 114

admin

Pendarovski: Me guxim dhe durim ta tejkalojmë këtë periudhë të vështirë

admin

“Lehtësime për shfrytëzimin e masave ekonomike”, firmat mund të bëjnë largime nga puna

admin