6 raste të tjera me koronavirus, në mesin e tyre dhe një 4-vjeçare

Deri në orën 16:00 u diagnostikuan 6 pacientë të rinj me koronavirus.
Një vajzë 4 vjeçare nga Shtipi që ishte infektuar në një kopsht fëmijësh në Angli. Familja u kthye në vend në 14 mars dhe ishte në internim. Testi erdhi dje, dy ditë pasi vajza përjetoi simptomat e saj të para.
3 raste të reja të koronavirusit janë regjistruar në Dibër dhe janë bërë testime si pjesë e shqyrtimit.
Një rast është regjistruar në Shkup, duke kontaktuar të diagnostikuar më parë.
Një rast i koronavirusit është konfirmuar edhe në Gostivar. Bëhet fjalë për një grua të kthyer nga Zvicra e cila ishte në izolim në shtëpi. Ajo ishte testuar vetëm, dhe një studim epidemiologjik tregoi se kishte kontakte me një pacient në Zvicër.
Aktualisht, 35 persona janë duke u testuar, dhe rezultatet do të shpallen për publikun.

Related posts

Arrestohen 44 persona për mosrespektim të masës për ndalesë të lëvizjes

admin

Maqedonia mer një PO të vërtetë, kurse Shqipëri një PO në formë shuplake

admin

Llukarevska: Kompanitë në mënyrë vullnetare vendosin për masat

admin

MPB: 620 shkelje për mosmbajtje të maskave, 324 persona në izolim

admin

Vijnë kufizimet e radhës, të moshuarit mbi 67 vjet do të mund të lëvizin vetëm deri ora 11 të ditës

admin

Covid-19, një viktimë dhe 46 raste të reja në vend

admin