Ali Ahmeti: NATO përfundimisht u bë!

NATO përfundimisht u bë!

Urime të dashur qytetarë. Ky angazhim i joni i gjatë dhe përplotë përpjekje të pandara sot u rrumbullakësua në Spanjë me ratifikimin e fundit të protokolit për anëtarësim.

Në asnjë çast nuk u ndamë nga qëllimi ynë dhe asnjëherë nuk u lëkundëm nga ky përcaktim i të gjithë neve.

Edhe kur të gjithë dyshuan, edhe kur të gjithë ngrenë dorë nga ky rrugëtim, ne me këmbëngulje vijuam drejtimin euroatlantik të këtij vendi, ia vlejti dhe ia dolëm.

Ju faleminderoj shumë për gjithë mbështetjen ndër këto vite, ndoshta ishte proces i ngadaltë, por me guxim dhe përcaktim të palëkundur, arritëm një të ardhme të sigurt.

Rradhën e ka Bashkimi Evropian. Datë tani!” – thotë Ahmeti

Related posts

Orët policore, përjashtohen njerëzit që kanë nevoja urgjente shëndetësore

admin

Qeveria shqyrton mundësin e zgjatjes së gjendjes së jashtëzakonshme

admin

Doriev te Shkëndija, Radeski te Akad. Pandev?

admin

Numri total i të prekurve në Maqedoni shkon në 354

admin

Mbyllen 14 lokale në Tetovë, nuk zbatuan masat e rekomanduara

admin

Dy persona e kanë humbur jetën, 44 raste të reja, gjithsej 329

admin