Ulje drastike e çmimeve të derivateve të naftës në Maqedoni

Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE) publikoi çmimet e reja të derivateve të naftës të cilat do të hyjnë në fuqi nga mesnata. Zbritje rekorde për 7.5 denarë të çmimeve të benzinës BS Super 95 dhe BS Super 98, derisa dizeli ulet për 6 denarë.

Sipas vendimit të ri, një litër Eurosuper do të shitet për 54.5 denarë, Eurosuper 98 për 56.5 denarë, ndërsa dizeli për 48.5 denarë.

Related posts

Thënie të bukura nga Zvicra

admin

Për të arritur sukses, mendojeni veten si “fitimtar”

admin

Individët apo sipërmarrjet? Cilët kanë më shumë nevojë për mbështetje.

admin

Ç’të bëni kur konsumatori juaj thotë “Jo”

admin

Si të negocioni kur jeni “freelancer”?

admin

7 rregullat bazike për një biznesmen

admin