‘Rritja e çmimeve’, ministri i ekonomisë inspekton marketet (VIDEO)

Nga dikasteri i ekonomisë njoftojnë se do të shfrytëzojnë nenin 29 dhe 30 të Ligjit për Tregti në mënyrë që të ndalojnë çdo përpjekje të mundshme për rritje të çmimeve të produkteve bazë.

“Ne kujdesemi!

Së bashku me inspektorët e Inspektoratit të Tregut, sonte ndoqën nga afër veprimtarinë e marketeve në vendin tonë, në shërbim të qytetarëve.

NUK KA NEVOJË PËR PANIK!

Ministria e Ekonomisë do të shfrytëzojë nenin 29 dhe 30 të Ligjit për Tregti në mënyrë që të ndalojë çdo përpjekje të mundshme të padrejtë për rritje të çmimeve në produktet bazë!
KUJDES PO, PANIK JO!”, thonë nga Ministria e Ekonomisë.

Related posts

VMRO-ja mbetet në qëndrimin se shëndeti i qytetarëve është primar

admin

Abdul-Selam Selami, drejtori i cili me vepra ngriti besimin e Pollogut dhe votën shqiptare

admin

Sugareski: Nëse është e nevojshme do të ndalohet lëvizja mes qyteteve dhe fshatrave

admin

Filipçe apel qytetarëve: Qëndroni në shtëpi, do të shtrëngojmë masat

admin

BP: Nuk priten probleme në sektorin financiar

admin

Spasovski, Osmani, Filipçe dhe Ademi në izolim shtëpiak

admin