Qeveria vendos të mbyllet aeroporti Shkupit dhe të gjitha pikat kufitare

Sonte, Qeveria e Maqedonisë së Veriut, në mbledhjen e saj të 20-të, vendosi që të mbyllen të gjitha vendkalimet kufitare në teritorrin e Maqedonisë së Veriu, raporton TV21.

Të drejtë hyrje kanë vetëm qytetarët me nënshtetësi të vendit, përfaqësuesit diplomatik si dhe personat me rëndësi për shtetin dhe ekonominë me leje nga shtabi i krizës, si dhe makineritë ngarkuese me mallra.

Me hyrjen në fuqi të këtij vendim në afat prej 48 orëve mbyllet edhe aeroporti i Shkupit!

Related posts

Vazhdon takimi i Pendarovskit me Zaevin e Mickoskin

admin

Vrimat në gypa e harxhojnë pjesën më të madhe të ujit të pijshëm në Maqedoni

admin

Prokuroria e Strugës hap hetimet për liturgjinë fetare gjatë pandemisë

admin

Opozita shqiptare: Gjendja e Shtëpisë së Alfabetit është dëshmia më e mirë e keqqeversisjes së BDI-së

admin

Zhbllokohen llogaritë e komunave, Ligji i përmbarimit pushon deri në fund të muajit Qershor!

admin

“Alkaloid”: Në treg ka produkte që janë falsifikime të dezinfektuesve tanë

admin