Pendarovski: Për momentin nuk ka nevojë për gjendje krize edhe për rajonet e tjera në shtet

Aktualisht nuk ka nevojë të shpallet gjendje krize në tërë territorin e shtetit, por nuk përjashtohet që nëse ka nevojë, të shpallet në periudhën në vazhdim, theksoi presidenti Stevo Pendarovski sonte pas takimit të Këshillit të Sigurisë, ku u informua për gjendjen me koronavirusin në vendin tonë.

Pas pothuaj dy orë e gjysmë të takimit, ministri i Shëndetësisë Venko Filipçe iu referua gjendjes së fundit për të cilën, siç edhe u shpreh, Pendarovskit, lajmet janë pozitive.

“Në Qendër Zhupë dhe Dibër ka bashkëpunim të shkëlqyeshëm në terren mes Armatës dhe pjesëtarëve të Ministrisë së Punëve të Brendshme, si dhe me vetëqeverisjen lokale. Përkushtimi i shtetit është adekuat, nëse ka nevojë mund të shpallim gjendje krize”, theksoi presidenti Pendarovski.

Related posts

Lehona nga Kumanova pozitive me koronavirus, testohet një lehonë nga Ohri

admin

Qarkullimi rrugor pa pengesa në rrugët urbane dhe interurbane

admin

Flamuri i Maqedonisë së Veriut ngritët para selisë së NATO-s

admin

Inspektorët në terren! Mbyllen 22 restorante, gjoba për tregtarët për rritje të çmimeve

admin

Çerdhet janë të mbyllura, faturat paguhen

admin

Prokuroria kërkon dënime për 30 shkelës të orës policore në Shkup

admin