Gjykatësit e rinj të Gjykatës së Lartë dhanë deklaratë solemne

Në hapësirat e Këshillit gjyqësor të Republikës së Maqedonisë së Veriut sot deklaratë solemne kanë dhënë gjykatësit e rinj të Gjykatës së Lartë të RMV-së, Marjana Llazarova- Trajkovska, Nake Georgiev, Lidija Martinovska dhe Safet Kadriu.

Gjykatësit e sapozgjedhur të Gjykatës së Lartë, sipas komunikatës së Këshillit gjyqësor e kanë dhënë para kryetarit dhe anëtarëve të Këshillit gjyqësor.

Related posts

Ambasada gjermane përkohësisht e mbyll departamentin konsullor dhe të vizave

admin

Filipçe: E punësuara në shtëpinë për të moshuar ka rezultuar pozitive me Covid-19

admin

Nata e dytë me radhë orë policore

admin

Ahmeti nesër viziton Artan Grubi në qeveri

admin

BE-ja pritet të vendos hapjen e negociatave me Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërinë

admin

Reagime për shkurtimin e pagave, Bekteshi: Nuk do ta mbështes një propozim të tillë

admin