Fondi pensional: Komisioni invalidor nuk do të punojë deri me 24 mars

Fondi për sigurime pensionale dhe invalidore njofton qytetarët se për shkak të masave parandaluese për përhapjen e COVID-19, Komisioni invalidor pranë këtij institucioni nuk do të realizojë kontrolle mjekësore deri me datën 24 mars të vitit 2020. Nga Fondi pensional shtojnë se qytetarët me kohë so të njoftohen për fillimmin me punë të Komisionit ionvalidor.Qytetarët do të mund të paraqesin kërkesat e tyre për realizimin e të drejtave ligjore përmes aplikimit elektronik, si dhe në sportelet e Fondit.

Related posts

Ora policore në fundjavë, prej orës 19:00-05:00

admin

Deskoska: T’i tejkalojmë rreziqet nga epidemia dhe me sukses t’i implementojmë reformat në gjyqësi

admin

Dimitrov: Historia t`i lihet historianëve, të merremi me të tashmen dhe të ardhmen

admin

Sindikata e futbolistëve siguron 300 teste për klubet e futbollit

admin

Kryetari i komunës së Dibrës shprehu falënderim për policinë, armatën dhe qytetarët

admin

Paralajmërohet vazhdimi i gjendjes së jashtëzakonshme edhe për 30 ditë të tjera

admin