Ilir Hasani: Patriotizmi më i madh sot është të ndjekësh udhëzimet nga autoritetet shëndetësore

Mjeku i njohur Ilir Hasani në profilin e tij ne Favebook duke komentuar gjendjen aktuale mes tjerash ka shkruar

Patriotizmi më i madh sot është të ndjekësh udhëzimet nga autoritetet shëndetësore.
– Edukatë sot është të jesh i përpiktë në udhëzimet për mbrojtje të shëndetit publik.
– Besimi më i madh është ti bindesh urdhërave për mbrojten e shëndetit publik dhe ti lutesh Zotit që ndërgjegjja të mbizotëroj mbi budallallëkun dhe shprehitë e pandërgjegjshme.

Bëhu patriot, qytetar dhe besimtar për të mbrojtur veten, familjen dhe shoqërinë!
Ilir Hasani

Related posts

Cilat shtete europiane janë në karantinë dhe kush e ka radhën pas tyre

admin

Ora policore, regjistrohen 33 shkelje brenda 24 orëve të fundit

admin

Filipçe: Rekord testimesh, 498 vetëm sot, 7 067 në total

admin

Filipçe: S’ka nevojë për karantinë në Kumanovë

admin

FMN ndan 176 milionë euro për Maqedoninë e Veriut

admin

Pendarovski e nënshkroi Instrumentin për aderimin drejt NATO-s

admin