Çfarë do të punojë nga nesër? Përgjigjet ministri Filipçe

Ministri Venko FIlipçe është përgjigjur në pyetjen se çfarë do të punojë nesër.
“Janë mbyllura tërësisht qendrat tregtare të mbyllura, përveç marketeve, barnatoret dhe shitoret për ushqim. Qendrat tregtare të hapura, të jap shembull, qendra tregtare e qytetit, më pas në Aerodrom dhe Karposh 3, ato janë të hapura tërësisht. Më tej restorantet dhe të gjitha shitoret tjera që prodhojnë ushqim, përfshirë edhe restorantet në hotele, që përgatisin ushqimin, punojnë normalisht, por nuk ka mbledhje të mysafirëve. Mund të bëjnë dërgesa të ushqimit në mënyrë kompetente, mund të marrin porosi nëpërmjet telefonatave ose online, ose dërgesë direkte nëpërmjet një forme të tendës ose sportel, ashtu siç ata do ta organizojnë”, ka thënë Filipçe, raporton SHENJA.

Related posts

Detektor: Në Maqedoni pritet të infektohen mbi 40% e popullatës

admin

Regjistrohet tërmet në Maqedoninë e Veriut

admin

Transporti publik ndalohet nga ora 21 deri në 5 të mëngjesit

admin

Prokuroria Publike formon Komision për ndjekjen e parregullsive zgjedhore

admin

Në Maqedonin prej nesër 14 pika për test nga koronavirusi

admin

Ora policore, 72 shkelje gjatë 24 orëve të fundit

admin