“Ujësjellësi dhe kanalizimi” – Shkup nuk do t’i lexojë matësit e ujit të cilat gjenden brenda në objektet dhe nuk do të bëjnë shkyçje për shkak të faturave të papaguara

NP “Ujësjellësi dhe Kanalizimi”-Shkup, në pajtim me situatën e re të krijuar me koronavirusin në vend, si dhe thirrjen e Komisionit rregullator për energjetikë në këtë periudhë, derisa të vlejnë rekomandimet dhe ndalesat e Qeverisë dhe Ministrisë së Shëndetësisë dhe që kanë të bëjnë me parandalimin e përhapjes së koronavirusit, nuk do t’i shkyçin shfrytëzuesit e shërbimeve të ndërmarrjes të cilët kanë borxhe të papaguara.

Siç kumtuan nga ndërmarrja, në këtë periudhë, personat përgjegjës për leximin e situatës së aparatit të ujit, nuk do të hyjnë në objektet në të cilat aparatet e ujit janë brenda.

Ndërmarrja bën thirrje që shfrytëzuesit për çdo informacion të nevojshëm për shërbimet e NP “Ujësjellësi dhe kanalizimi”-Shkup të drejtohen në numrat e telefonit 02 3073 010, Qendra Informative Kujdestare ose 02 3240 300, Drejtoria.

Related posts

Nuhiu: Pesë të punësuar në MPB janë infektuar me Kovid-19

admin

13 prilli, ditë jopune për qytetarët e besimit katolik

admin

Koronavirusi në Shkup, tetë komuna me numra treshifrorë të të infektuarve

admin

Struga ende e paprekur nga virusi, bëhen teste të qytetarëve

admin

Halil Kastrati nesër do të ndan 1000 pako ushqimore në shumë komuna të Maqedonisë së Veriut

admin

LSDM i përgjigjet Cërvenkovskit: Qëndrimet e Zaevit janë qëndrime të partisë

admin