SPB Tetovë me apel të rëndësishëm për qytetarët

Sektori për Punë të Brendshme Tetovë, ka bërë apel deri tek qytetarët në rajonin e Tetovës dhe të Gostivarit, që në përgjithësi të respektojnë vendimet e qeverisë dhe paralajmërimet që kanë të bëjnë me ,,Korona Virusit” me qëllim që të sigurohet mbrojtje e shëndetit të qytetarëve informon TetovaSot.
SPB Tetovë, me apel të veçantë deri tek pronarët e objekteve hotelerike, kafiterive, bareve, restoraneve, klubeve, kazinove dhe bastoreve sportive, që detyrimisht të respektojnë orarin e punës deri ora 18.00. Respektimi i këtij vendimi të Qeverisë, do të kontrollohet në koordinim me Inspektoratin shtetërorë të tregut dhe menjëherë do të ndërmeren sanksionet e parapara ligjore.
SPB Tetovë edhe një herë apelon qytetarët, që tju përmbahen paralajmërimeve të institucioneve lokale regjionale dhe shtetërore-të shëndetësisë.TS

Related posts

Alternativa dënon gjuhën raciste të komitëve, fton prokurorinë të ngritë padi

admin

Bujar Osmani jep sqarime plotësuese cilat biznese mund të punojnë

admin

Dimitrov: Maqedonia e Veriut do të vazhdojë rrugën evropiane

admin

MPJ: Qytetarët që do të kthehen me avion do të paguajnë vetë biletat e aeroplanit

admin

Filipçe: Jemi në një valë të fortë të virusit, spitalet po arrijnë maksimumin e kapaciteteve

admin

Gostivar, 18 persona ndodhen në vetizolim

admin