BDI transformon fushatën në Lëvizjen KUJDESEMI për të ndihmuar ballafaqimin me Covid -19

BDI sot prezantoi platformën e re telefonike, ku të gjithë qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut, do t’ju ofrohen të gjitha shërbimet mbështetëse për nevojat bazë. Përmes #Kujdesemi, BDI do t’i ofrojë suport të gjithë atyre që sipas rekomandimeve të qeverisë do të vendosin të qëndrojnë në shtëpi, në pritje të tejkalimit të një prej pandemive më të rënda të viteve të fundit.

Ndërsa jemi në pritje të çeljes së fushatës për zgjedhjet parlamentare, BDI ka vendosur që mbi 10 mijë aktivistët e vetë, t’ja vendosi në dispozicion qytetarëve më vulnerabël dhe ata në nevojë. Vullnetarët e #Kujdesemi do të shpërndahen në çdo pjesë të RMV për të ndihmuar të moshuar, apo ata që kanë vendosur për një arsye apo tjetër për të qëndruar në shtëpi. Sot, është dita për t’u solidarizuar dhe lënë mënjanë ndasitë dhe luftën politike të ditës.

Nr i telefonit i vendosur në dispozicion për qytetarët prej ditës së hënë është: 0800 55 000.

Related posts

Tetova me vetem nje deputet! Pa minister dhe zv minister.

admin

AKE i konfirmon kushtet për leje për 5G, tender në fund të vitit

admin

BE-ja sot formalisht pritet të vendos për fillimin e negociatave me Maqedoninë e Veriut

admin

Trashanovski: Bojkoti i VMRO-së, thellon krizën politike

admin

Nga e mërkura zgjatet ora policore, fillon në ora 16:00 deri në 05:00 të mëngjesit

admin

Qeveria solli dekret për shfrytëzimin e objekteve hotelierike për karantinëAlsat

admin