Sela nuk po mundet te ndryshoj njejt si Thaci edhe ai do te nxjer kandidat ne zonen e 3 dhe te 4 zgjedhore

Aleanca per shqiptaret nuk po arin te del nga filozofia percarese e te cilen e kishte ish lideri i tyre ne PDSH z.Menduh Thaci.

Edhe PDSH dhe ASH do te dalin me lista ne njesin e 3 dhe te 4 zgjedhore me te vetmin qellim percarjen e votes e cila mund te shkoj tek partia shqiptare qe doli e para me listat ne keto zona edhe eshte shume afer qe me z.Bekim Neziri te dalin fitimar ne njesin e 3 zgjedhore , por partit qe gjithmon kan luajtur rolin e paterices se partive maqedone tek shqiptaret nuk hezituan dhe vendosen te dalin me lista edhe ata ne keto njesi duke u munduar te tregohen parti te forta dhe serioze por qellimi i vertet eshte percarja e votes dhe zvoglimi i shancave qe nga keto zona te dal nje deputet shqiptare.

Related posts

Në garë për deputetë 1.578 kandidatë, prej tyre 903 meshkuj dhe 675 femra

admin

Nuhiu: Lëndët për shkeljen e orës policore, në procedurë

admin

Nga nesër, platformë e unifikuar për mësim në distancë

admin

Pa energji elektrike nesër disa pjesë të Gjorçe Petrovit dhe Karposhit

admin

Ushtria sot merr në administrim objektet me interes shtetëror

admin

Mickoski iu drejtohet mjekëve: Përkulemi para punës dhe veprës suaj

admin