Tani në Gostivar dokumentet i merrni direkt “si në bankomat” (VIDEO)

Prej sot në Komunën e Gostivarit është vënë në përdorim kiosku elektronik që në realitet është një aparat elektronik në formë të bankomatit,

prej ku qytetarët mund të bëjnë kërkesa, të kryejnë pagesa dhe të marrin vërtetime e dokumente të ndryshme komunale, pa patur nevojë të presin radhë apo të enden nga zyra në zyrë.

E-Kioskun mund ta përdorë çdo qytetar i Gostivarit, të cilit i duhet të marrë ndonjë dokument nga administarta lokale. Përdorimi është shumnë i thjeshtë, në tre gjuhë, ngjashëm me mënyrën e përdorimit të bankomateve për nxjerrjen e parave, përcjell in7.

Siç ka njoftuar në rrjetet sociale, i pari i Gostivarit, komuna që ai drejton është e para në vend që ka vënë në përdorim një sistem të tillë elektronik për kryerjen e shërbimeve për qytetarët.

Related posts

18 raste të reja me koronavirus në Maqedoninë e Veriut, në total 219

admin

Spasovski u bën apel qytetarëve të cilët janë jashtë shtetit të mos kthehen tani

admin

5 shkupjanë u dënuan me nga 2.000 euro: Nuk janë vetëizoluar

admin

Nesër pritet të anulohen zgjedhjet në Maqedoni

admin

Filloi lehtësimi i masave

admin

VMRO-DPMNE: Respekt për gazetarët – Ata janë heronjtë që na informojnë në kohë, shërim më të shpejtë për gazetarin e infektuar me Kovid-19

admin