Kush po keqpërdorë mjetet e kabinave në Tetovë?

Sot u raportua në mediumet vendase se kabinat të cilat janë vendosur në komunën e Tetovës kanë një vlerë prej 4500 eurove, kurse e njejta dhe sipas pamjeve qe u treguan më e mirë në komunën e Tearcës është vendosur për afro 1000 euro.

Komuna e Tetovës po vendos kabina për transportin publikë por sipas dëshmive që solli njeri nga mediumet më të rëndësishem dhe më serioz në vendin tonë , buxheti i komunës së Tetovës në vlera shumë herë më të mëdhaja po paguan për këto kabina se sa është vlera në të vërtet.

Presim nga komuna e Tetovës që të tregoj se si mundet që një kabinë e cila nuk kushton më shumë se 1000 euro në të vertët, komuna e Tetovës po paguan 4500 euro për të. Kush po e keqpërdorë buxhetin e taksapaguesve të Tetoves?!

Related posts

Duka i bën apel Qeverisë për mjete mbrojtëse për punonjësit shëndetësorë

admin

Çulev-Siarto: Mbështetja nga Hungaria është konfirmim i marrëdhënieve të mira mes dy vendeve

admin

Prokuroria e Strugës hap hetimet për liturgjinë fetare gjatë pandemisë

admin

SPB Tetovë me apel të rëndësishëm për qytetarët

admin

Dita e parë e orës më të gjatë policore, rrugët janë të shkreta

admin

Ohri “vërshohet” nga mysafirë për pashkët

admin