”Marshalli i Tetoves” ne krye te BSP

Për herë të parë do të jetë shqiptar drejtori i Byrosë së Sigurisë Publike në MPBnë e Maqedonisë.

Siç mësohet nga burime qeveritare, drejtor në këtë post do të jetë Shefik Bajrami, i cili gjatë kohë është i angazhuar në MPB, duke kaluar pozita të ndryshme.

Ai deri tani ka qenë ndihmës drejtor në BSP, ndërsa para kësaj ka qenë edhe kryeshef i Sekretariatit të Punëve të Brendshme SPB në Tetovë.

Byroja e Sigurisë Publike ka nën kontroll policinë e uniformuar dhe sektorë të tjerë të MPB-së. Ndërsa edhe kësaj radhe me Drejtorinë e shërbimit sekret DSK do të drejtoj kuadër maqedonas, edhe pse pritej edhe në këtë detyrë të vjen një kuadër shqiptar.

Po ashtu në MPB postin e zëvendësministrit do ta ketë Nazim Bushi, i cili deri tani ka ushtruar detyrën e drejtorit të bordit të Telekomit të Maqedonisë së Veriut.

Related posts

Fillimisht vërejtje, pastaj gjoba për mosmbajtje të maskave

admin

Filiçe: Po shqyrtohet përdorimi i hidroklorikinës me azitromicinë

admin

Qendrat Tregtare i kthehen orarit të vjetër, do të punojnë deri në ora 22:00

admin

Shënohet viktima e katërt nga virusi Korona

admin

“Reket”, anulohet për më 26 mars, Janeva i takon grupit të qytetarëve me rrezik

admin

Nuhiu: Pesë të punësuar në MPB janë infektuar me Kovid-19

admin