Gostivari pa minister shkaku i Talatit

Komuna e Gostivarit edhe kete mandat do te ngelet e pa perfaqesuar ne qeveri me minister shkaku i kryeparlamentarit i cili zuri kete pozite edhe kete mandat duke perfaqsuar zonen numer 5 dhe jo Gostivarin por sic duket me i demtuar nga i gjith ky proces eshte perseri dega e Gostivarit qe vazhdon te paguaj cmim per poziten e kryetarit te parlamentit qe kete mandat as nuk perfaqeson qytetin e Gostivarit por zonen numer 5 e cila nuk e perfshin kete komune.

Nga dega e Gostivarit shprehen se ka mjaft pakenaqesi nga kjo situat, sic shprehen ata kryeparlamentari jo qe nuk perfaqeson ata por edhe vullnetin e qytetareve te Gostivarit ku ne vendlindjen e tij z.Xhaferi edhe pse nuk ishte kandidat nga ajo zone votoj ne fshatin Forine ku ka humbur zgjedhjet ne menyre te turpshme nga rivali i ASH.

Related posts

Çerdhet janë të mbyllura, faturat paguhen

admin

Zaev: Gjendja e jashtëzakonshme e domosdoshme që më lehtë të përballemi me koronavirusin

admin

MPJ: Deri tani janë kthyer 2 207 shtetas që kishin mbetur jashtë vendit

admin

77 persona shkelin orën policore, arrestohen 58 prej tyre

admin

Për 24 orë 44 pacientë të prekur nga koronavirusi

admin

Ora policore gjatë uikendit nga 16:00 deri në orën 05:00, për të gjithë qytetarët

admin