Në garë për deputetë 1.578 kandidatë, prej tyre 903 meshkuj dhe 675 femra

Qytetarët e Republikës së Maqedonisë së Veriut në zgjedhjet e parakohshme parlamentare do të mund të votojnë për listat e kandidatëve të 15 koaliconeve dhe partive me numër të përgjithshëm prej 1.578 kandidatë, prej të cilëve 903 janë meshkuj dhe 675 femra.

Related posts

1 Maji në kohën e pandemisë, pa muzikë e skarë

admin

Covid-19, Prokuroria do të hetojë vdekjen e 66-vjeçares nga Struga

admin

ASH pershendet vetem denimin ndaj shqiptareve ndersa nuk permend fare funksionarin e VMRO

admin

(DOKUMENT) TARAVARI i ka dhënë 700 mijë euro TENDER Krsto Mukoskit të VMRO-së, shkaktarit për rrahjen e ZIADIN SELËS

admin

Zhbllokohen llogaritë e komunave, Ligji i përmbarimit pushon deri në fund të muajit Qershor!

admin

Me ne fund Kasami pranon te arriturat e BDI-se

admin