“Na u deshën 12 vjet për të ndërtuar Airbnb, dhe ne humbëm pothuajse gjithçka në gjashtë javë.”

Ju mund të kaloni dekada në ndërtimin e ëndrrës suaj, dhe ju mund të shkatërroni botën me diçka që ndodh të jetë një pandemi e një virusi të panjohur.

Pikërisht kjo që ndodhi me Brian Cesky, drejtorin e Airbnb.

“Na u deshën 12 vjet për të ndërtuar Airbnb, dhe ne humbëm pothuajse gjithçka në katër deri në gjashtë javë,” i tha ai CNBC.

Ai tha se Airbnb po përballet me një të ardhme të pasigurt duke pasur parasysh frikën e përshkallzimit të vazhdueshme të koronavirusit , i cili ka prekur njerëzit në mbarë botën.

“Turizmi, siç e dimë ne, ka mbaruar. Nuk dua të them që nuk do të kem më shumë udhëtime, por modeli i udhëtimit që njohim ka vdekur dhe nuk do të kthehet ”, tha Ceski, duke sqaruar se tani është shumë më e lehtë të hipësh në makinë dhe të shkosh në vendin më të afërt të pushimeve.

Drejtori i Airbnb tha gjithashtu se Shtetet e Bashkuara po shëroheshin ngadalë, por se ai nuk dëshironte të nguliste shpresë të rreme se ata kishin dalë nga telashet.

Related posts

Bill Gates: Mbyllni gjithçka për 10 javë, nëse duam ta mundim coronavirusin – ajo që po bëhet tani është katastrofë

admin

23.6 përqind e kredive nga bankat janë për individë me paga nga 7,000 deri në 15,000 denarë

admin

11 rregulla nga Bill Gates, që nuk i mësoni në shkollë

admin

Kur është koha të nisësh biznesin tënd?

admin

Si të zgjidhni shqetësimet e ekipit tuaj në këtë kohë pandemie

admin

Historiani i ekonomisë: Ndodhemi ende në fillim të krizës, ekonomia po i ngjason vitit 1930

admin