Ali Ahmeti: Po vjen, po vjen kryeministri i jonë, urime Naser

Po vjen, po vjen kryeministri i jonë, urime Naser, dalshim faqebardhë në këtë betejë historike që po shemb kufinj dhe që po bën ëndrrat realitet.

Për ne, për fëmijët tanë.” – thotë Ahmeti

Related posts

Të dhënat statistikore për koronavirusin deri në mars të vitit 2020

admin

Tetova vendos kabina në stacione prej 4500 euro! Në fshatin Përshevcë kabina ka kushtuar 1000 euro

admin

Në linjën e parë të frontit kundër virusit korona, RMV-ja ka në dispozicion mbi 50 mijë persona

admin

AKE i konfirmon kushtet për leje për 5G, tender në fund të vitit

admin

ASH: Dhuna ndaj grave është shqetësuese

admin

Duka: Qytetarët dhe shërbimet i respektojnë rekomandimet, të mos krijohet panik dhe frikë

admin