Një ditë para fillimit të fushatës: ODIHR e filloi Misionin për vlerësim të zgjedhjeve

Një ditë para fillimit zyrtar të fushatës parazgjedhore për zgjedhjet e parakohshme parlamentare të caktuara për më 15 korrik, Zyra e OSBE-së për institucione demokratike dhe të drejta të njeriut (ODIHR) e filloi Misionin special për vlerësim të zgjedhjeve, përderisa partitë në përputhje me rekomandimet për parandalimin e përhapjes së virusit korona para së gjithash mbajnë konferenca për media dhe propagandë onlajn.

ODIHR dje informoi se ka filluar me Misionin special për vlerësim të zgjedhjeve, si vazhdimësi e monitorimit të procesit të zgjedhjeve që filloi me Misionin për vëzhgim të zgjedhjeve që ishin paraparë për më 12 prill, por ishin shtyrë për shkak të pandemisë me Kovid-19.

Related posts

Shërohet plotësisht edhe një pacient i prekur nga Korona

admin

Sot jepet vendimi për rastin “Titanik 3”

admin

Filipçe: Prej sot dënohet mosrespektimi i dekretit për mbajtjen e maskave

admin

Karaxhovski: Kemi propozuar karantinë në orën 22:00 për të evituar grupimet

admin

Mjekët: Moti i ngrohtë s’na shpëton nga pandemia

admin

Qeveria solli dekret për shfrytëzimin e objekteve hotelierike për karantinëAlsat

admin