Adem Avziu nuk ndalon së realizuari premtimet e BDI-s

Qyteti i Tetovës, prej sot me zyrë funksionale ,,Një pikë shërbimi”, pa sportele dhe pa rradhë të gjata të pritjes.

Kjo hapësirë është vendi ku qytetarët do të mund të marrin informacione mbi 136 shërbime, të disponueshme në Portalin kombëtar: uslugi.gov.mk. Qytetarët të cilët do të hasin vështirësi për t’u regjistruar në Portal prej në shtëpitë e tyre, këtë do të mund ta zgjidhin pranë kësaj zyre.

Gjithashtu, me ndihmën e Katalogut të shërbimeve, të punësuarit pranë kësaj zyre do të mund t’u ofrojnë qytetarëve edhe informacionet e nevojshme mbi marrjen e secilit prej 761 shërbimeve të publikuara në Portal.

Related posts

Sonte nis loja shpërblyese ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’, do të ndahen 15 dhurata me nga 100 mijë denarë

admin

Prokuroria e Strugës hap hetimet për liturgjinë fetare gjatë pandemisë

admin

Bajraktar: Nuk ka vendim për pushim kolektiv, për këtë vendos Shtabi i Krizës

admin

Koronavirusi, mbyllet Reparti i Gjinekologjisë në Kumanovë

admin

Zaev: Sa më shpejt të shkojmë në zgjedhje

admin

Ganiu: Gjithandej po dezinfektohet, sepse kjo ka rëndësi për shëndetin sot!

admin