MPB: Regjistrohen 639 shjelje për mos-mbajtje të maskës mbrojtëse

Gjatë ditës së djeshme në gjithë territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut 366 personave u është dhënë vendimi për izolim, derisa 261 të tjerë kanë firmosur deklaratë për vetizolim.

Nga ana e zyrtarëve policorë janë kryer kontrolle të rregullta ndaj personave që veçmë gjenden në izolim gjegjësisht vetizolim dhe është konstatuar se 3 persona nuk kanë respektuar masën për vetizolim dhe një tjetër masën për izolim.

Ndërkohë sa i përket masës për mbajtjen e maskës mbrojtëse, MPB-ja ka regjistruar gjithsejtë 659 shkelje.

Related posts

Komunikacioni zhvillohet nëpër rrugë të lagështa

admin

Moti sot i ndryshueshëm i shoqëruar me reshje shiu në orët e pasdites

admin

22 raste të reja me koronavirus, numri i përgjithshëm shkon në 70

admin

Parqet dhe malet, të mbushura me qytetarë

admin

Çfarë mund të bëni tani që s’shkoni dot tek estetistja?

admin

Ora policore, arrestohen 121 persona

admin