MPB: 975 persona kanë shkelur masat për mbrojtje nga koronavirusi

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit në mbarë vendin 593 personave u është dhënë vendim për izolim , derisa 308 të tjerë kanë nënshkruar vendim për vetizolim.

Policia ka kryer kontrolle të rregullta ndaj personave që gjenden në izolim dhe vetizolim ku janë konstatuar gjashtë shkelje.

Nga MPB gjithashtu informojnë se 975 persona kanë shkelur masën për mbajtjen e pajisjeve mbrojtëse, gjegjësisht mbajtjen e maskës.

Related posts

Ndërron jetë ish-shefi i Urbanizmit pranë komunës së Tetovës Nexhadi Zulbeari

admin

Karantinë ose jo për Kumanovën, vendoset në mbledhjen e sotme të Qeverisë

admin

Afro 325 mijë qytetarë do të marrin kartela pagesore

admin

Varhelyi: Ballkani Perëndimor ka prioritet për BE-në

admin

Bekteshi: U tha, u bë, ska ulje të rrogave për administratën

admin

115 shtetas mbeten të ngujuar në Dibër, pavarësisht se nuk janë banorë të zonës

admin