Xhordan, 100 mln dollarë për shoqatat për barazi racore

Gjashtë herë kampioni i NBA-s, Majkëll Xhordan, do të dhurojë 100 milionë dollar për shoqatat dhe organizatat që proklamojnë barazinë racore. Xhordan me brendin e tij do të ndajnë këtë shumë gjatë 10 viteve të ardhshme. Problemet racore janë akoma të dukshme në SHBA, pasi që ky vend po përballet me protesta të shumta, pas vrasjes së Xhorxh Flojdit. Në këtë situatë, Xhordan është kujtuar që të dhurojë 100 milion dollarë, si ndihmë për organizatat që mund të minimizojnë dallimet racore.

Related posts

Masimo Morati rikthehet në futbollin italian

admin

Zyrtare: Bundesliga pezullon kampionatin

admin

Ferrari decid: Interesi i skuadrës, para asaj individuales

admin

Sarri zbuloi situatën në dhomën e zhveshjes në Çellsi

admin

Rreth 6 mln dollarë do të ndahen për 800 tenistë

admin

Bundesliga nis me vetëm 300 persona në stadium

admin