Filipçe: Saraj, Çairi dhe Buteli vatrat e reja në Shkup

Ministri Venko Filipçe gjatë pyetjeve të gazetarëve në konferencën për shtyp tha se në Shkup, ku janë dhe numrat më të larta të infektimeve të reja, e kryesojnë komunat e Sarajit dhe Çairit dhe Butelit. Sipas ministrit të gjithë klasterat janë të njohur dhe janë izoluar të gjithë personat që kanë pasur kontakt me të infektuarit. Pozitiv është fakti se 90 për qind e personave të prekur kanë sintoma të lehta.

Related posts

Covid-19, pesë të vdekur dhe 29 të tjerë të infektuar

admin

234 persona sot lëshojnë karantinën shtetërore

admin

Mosrespektimi i orës policore, arrestohen 34 persona

admin

Covid-19, gjithsej 1.532 shtetas tanë futen në vetizolim

admin

Arsovski: Qeveria nuk heqë dorë nga vetingu në gjyqësor

admin

Arrestohet pronari në Gostivar ,nuk i respektoi vendimet e Qeverisë kundër virusit korona

admin