Filipçe: Për momentin nuk do të shkurtohet ora policore

Ministri i shëndetësie Venko Filipçe u shpreh i prerë se deri tani nuk akne menduar për shkurtimin e orës policore, për shkak që siç u shpreh ai, pikërisht ora policore ishte një nga ifaktorët që ka ndikuar në uljen e numrit të të infektuarve.

“Tani për tani Jo, sepse ora policore ishte një ndër faktorët që ndihmoi në uljen e numrit të të infektuarve. Në këtë moment, deri tani nuk kemi menduar për shkurtimin e orës policore. Po e përcjellim situatën, në rast se ka nevojë do të shqyrtojmë këtë çështje por deri në këtë moment JO”, tha Filipçe.

Related posts

Regjistrohet tërmet në Maqedoninë e Veriut

admin

Akciza për derivatet e naftës rritet për tre denarë

admin

Kryetari i komunës së Dibrës shprehu falënderim për policinë, armatën dhe qytetarët

admin

Ahmeti: Nuk ka ndasi në qeveri, të gjithë punojnë bashkë për të koordinuar aktivitetet

admin

Disa banka s’heqin dorë nga fitimi i tyre, do të llogaritet shkallë interesi edhe për grejs periudhën

admin

Dimitrov: Nuk është e vërtetë që MPJ ka shpenzuar 24 mijë euro për udhëtime jashtë

admin