Mosrespektimi i orës policore, arrestohen 34 persona

Ministria e Punëve të Brendshme njofton se gjatë 24 orëve të fundit në territorin e Maqedonisë së Veriut 51 persona nuk kanë respektuar orën policore prej të cilëve 34 janë arrestuar, ndërsa për të tjerët policia ka marrë të dhënat dhe ndaj tyre do të merren masa konkrete.

Gjithashtu gjatë 24 orëve të fundit është marrë vendim për izolimin e 72 personave ndërsa 57 persona kanë nënshkruar deklaratë për vetizolim si pasojë e pandemisë Covid-19.

Policia ka kryer kontrolle të personave në izolim-vetizolim, ku janë regjistruar dy shkelje, respektivisht një shkelej e asës së izolimit dhe një shkelje e masës së vetizolimit.

Related posts

LSDM i përgjigjet Cërvenkovskit: Qëndrimet e Zaevit janë qëndrime të partisë

admin

Shkelën orën policore, arrestohen 21 persona

admin

Pendarovski cakton takim liderësh, do të shqyrtohet mundësia e shtyrjes së zgjedhjeve

admin

Ora policore, arrestohen 121 persona

admin

Rikthehet transporti urban në Tetovë dhe komunat përreth

admin

Arbër Ademi: Prej nesër në “TV-KLASA”, më shumë orë për më shumë gjenerata të nxënësve

admin