Kafenetë dhe restorantet do të hapen së shpejti, me një mënyrë të veçantë funksionimi

Rregullat e reja që do të vlejnë për hotelierët janë në fazën përfundimtare. Autoritetet sigurojnë që kafenetë, baret dhe restorantet do të hapen së shpejti, por ende nuk dihet se me çfarë kapaciteti do të punojnë dhe sa klientë do tu lejohen të shërbejnë. Përfaqësuesit e sektorit të hotelierisë dhe turizmit sot patën një takim të ri me ministrat qeveritarë të financave dhe ekonomisë, në të cilin kërkuan të përfshiheshin në përgatitjen e masave ekonomike për sektorin e tyre.

Vijon një periudhë ose njoftim për hapjen e objekteve hotelierike. Ne do të insistojmë që të përfshihemi në procesin e hartimit të rregullave, të cilat duhet ti ndjekim, kur të hapen restorantet”-tha Martin Angelovski, përfaqësues i hotelierëve.

Related posts

Deri në ora 18 të paraqiten të gjithë qytetarët që duan të kthehen në vend

admin

Dibër dhe Qendër Zhupë, shfuqizohet vendimi për gjendjen e krizës

admin

Filipçe: Komisioni për Sëmundje Ngjitëse sugjeron orë policore gjatë vikendit

admin

Filipçe: Pas komplikimeve nga koronavirusi, ka ndërruar jetë Dragan Vuqiç

admin

Dhunuesit e vajzës nga Shtipi dënohen më nga 2.5 vite burg

admin

Filipçe: Tek 1% prej rasteve ripërsëritet procesi i testimit

admin