Shkelën orën policore, arrestohen 21 persona

Gjatë natës së kaluar , 28 persona nuk e kanë respektuar masën për kufizim të lëvizjes, me çrrastë janë arrestuar 21 persona, ndërkohë që të tjerëve u janë marrë të dhënat dhe ndaj tyre do të merren masa adekuate, njoftojnë nga MPB-ja.

Sipas të dhënave të MPB-së gjatë natës së kaluar 65 personave u janë dhënë vendime ëpr izolim, derisa 18 të tjerë kanë firmosur vendim për vetizolim.

Gjatë kontrollit tek personat që veçmë gjenden në izolim dhe vetizolim, pjesëtaret e policisë nuk kanë hasur shkelje të masës së izolimit, gjegjësisht vetizolimit.

Related posts

Sonte nis loja shpërblyese ‘TVSH-ja ime, Dhurata ime’, do të ndahen 15 dhurata me nga 100 mijë denarë

admin

Bekteshi: Ka interesim të madh për shfrytëzimin e masave ekonomike

admin

Maqedoni, vdes një person në izolim i cili mund të jetë viktimë e koronavirusit

admin

Edhe pas gjendjes së jashtëzakonshme, disa kategori të qytetarëve do të lirohen nga puna

admin

Mikiç: Masat e reja janë të domosdoshme

admin

27 vjet nga pranimi i Maqedonisë së Veriut në KB

admin