La Liga nis në javën e dytë të muajit maj

Drejtuesit e La Ligës zhvilluan një takim me mjekët e ekipeve të skuadrave në Primera dhe Sekunda Divizion për të koordinuar planet për zhvillimin e sezonit.

Hapi i parë është të vihen në izolim futbollistët, 15 ditë para rifillimit të sezonit. Para kësaj do të testohet futbollistët disa herë, ndërsa nisma e këtyre procedurave parashihet më 28 prill, pas së cilës do të izolohen ekipet në hotele të veçanta.

Mirëpo mediat spanjolle raportojnë se edhe me këto masa, futbollistët kanë frikë dhe nuk do të përcjellin udhëzimet e personelit mjekësor.

Andaj deri në fund të kësaj jave, do të ketë takime me mjekët dhe përfaqësuesit e organizatës shëndetësore të Spanjës, që të marrin instrukcionet finale se sit ë vazhdojnë sezonin.

Related posts

Futbolli në Suedi nis më 14 qershor, me tifoz

admin

Ferhan Hasani: Shkëndija është klubi im i zemrës

admin

Qeveria e Belgjikës jep dritë jeshile për garën në F1

admin

Sep Blater tregon të vërtetën e korrupsionit në FIFA

admin

Shkëndija me donacion për spitalin në Tetovë

admin

Yjet e Volsburgut ndihmojnë me punë në supermarkete

admin