Dezinfektim dhe pastrim rreth tregut në Taftalixhe

Komuna e Karposhit informoi se intensivisht pastrohet dhe dezinfektohet përpara vendeve frekuentuese, marketeve, farmacive, tregut dhe bankave. Katër cisterna punojnë në mënyrë aktive.

Siç njoftojnë nga Komuna e Karposhit, janë dezinfektuar zonat përreth tregut në Taftalixhe dhe përpara hyrjeve të të gjitha tregjeve përreth këtij shtegu, por edhe në vendbanimet e tjera. Qëllimi është që të dezinfektohet hapësira ku është e pranishme frekuenca më e lartë e qytetarëve.

Ata u bëjnë thirrje të gjithë qytetarëve që t’u përmbahen rekomandimeve për mbrojtje nga koronavirusi. Të respektohet orari i punës dhe të informohen në kohën e duhur dhe të saktë për të gjitha masat shtesë përmes kanaleve zyrtare të komunikimit të institucioneve.

Related posts

Orët policore, përjashtohen njerëzit që kanë nevoja urgjente shëndetësore

admin

KRRE publikon çmimet e reja të derivateve: Shtrenjtohet dizeli, lirohet benzina

admin

Tentoi të vidhte makinën gjatë orës policore, arrestohet 23-vjeçari

admin

BE-ja pritet të vendos hapjen e negociatave me Republikën e Maqedonisë së Veriut dhe Shqipërinë

admin

Spitali i Tetoves eshte i pergatitur teresisht thot drejtori Besimi

admin

EVN Maqedoni vijon me dixhitalizim të shërbimeve

admin