Spitali “Pllodnost” fillon me punë më 13 prill

Spitali “Pllodnost”, do të filloj me punë më 13 prill të këtij viti. Ndërsa pacientët që nga dita e sotme do të mund të caktojnë terminët për kontroll.

Në vazhdim njoftimi i plotë i lëshuar nga shërbimi për informim i spitalit në fjalë:

Të nderuar pacientë.

Spitali “Pllodnost”, do të fillojë përsëri me punë më 13 prill. Për këtë qëllim, nga sot, e hënë (6 prill), nga ora 8-16 mund të caktoni terminin tuaj për kontroll në numrin e telefonit 075 472 503. Nga data 13 prill, terminët për vizitë do të caktohen nëpërmjet operatorëve tanë në numrin 047208880.

Ndërkohë, qëndroni në shtëpi dhe ruajeni shëndetin tuaj dhe të afërmve tuaj.

Related posts

Katica Janeva sot do të dëshmojë në rastin “Reket”

admin

Kërçovë, gjashtë persona nuk e kanë respektuar orën policore

admin

Vetizolimi, dënimet e shqiptuara kapin shumën e 27.000 eurove

admin

Serbia nis 4.000 tonë miell drejt Maqedonisë së Veriut dhe Malit të Zi

admin

Filipçe: Jemi në një valë të fortë të virusit, spitalet po arrijnë maksimumin e kapaciteteve

admin

Zaev: Është koha që BDI-ja të kaloj në opozitë

admin