Prokuroria kërkon dënime për 30 shkelës të orës policore në Shkup

Prokuroria Themelore Publike Shkup deri të Gjykata Penale-Shkup sot ka dorëzuar 28 propozime për urdhër-dënime përmes të cilave përfshihen 30 persona, të akuzuar për veprën penale “mosrespektim të masave shëndetësore gjatë kohës së pandemisë, që është e dënueshme në bazë të nenit 206 Alineja 1 nga Kodi penal.

Të akuzuarit në fjalë nuk kanë respektuar orën policore për këtë arsye Prokurorët Publik kompetentë i kanë propozuar Gjykatës që t’ju shqiptojë dënime në vlerë prej 2 mijë eurove.

Related posts

Ku janë ministri ekologjisë dhe komuna e Tetovës, pasi Tetova u shpall si qyteti më i ndotur në botë!

admin

Ora policore, kryeministri Spasovski vizitoi Çairin

admin

Shkupjani nuk respekton masën e vet-izolimit, pason gjoba prej 2000 eurove

admin

Rejtingu kreditor i shtetit, parashikohet tkurrje ekonomike

admin

“Reket”, anulohet për më 26 mars, Janeva i takon grupit të qytetarëve me rrezik

admin

Doriev te Shkëndija, Radeski te Akad. Pandev?

admin