Dita Ndërkombëtare e Romëve- 8 prilli, ditë jo pune për komunitetin romë

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale (MPPS) njofton se në përputhje me Ligjin për Festa të RMV-së, 8 prill 2020 (e mërkurë), Dita Ndërkombëtare e Romëve është ditë jo-pune për qytetarët që i përkasin komunitetit romë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Ministria e Punës dhe Politikës Sociale ua uron Ditën Ndërkombëtare të Romëve qytetarëve të komunitetit romë në Republikën e Maqedonisë së Veriut.

Related posts

Anëtarët e KSHZ-së, te Penadarovski për zgjedhjet

admin

KRRE-ja kërkon mënyrë që të mos llogariten kamatat e faturave

admin

Qeveria mblidhet në ora 15:30, në agjendë edhe gjendja me Covid-19

admin

Zvicër, vriten babai dhe djali i tij nga Maqedonia e Veriut

admin

22 raste të reja me koronavirus në Maqedoni

admin

Tragjedi në Likovë, humb jetën një person

admin