Tetovë, infektohet polici, 20 të tjerë në karantinë

Fatmir Rexhepi, zëdhënës në Sektorin për Punë të Brendshme, Tetovë, njofton se një pjestarë i policisë ka rezultuar pozitiv në testin për korona virus.

Gjithashtu edhe 20 pjestarëve të tjerë të policisë të cilët kanë pasur kontakt direkt ose indirekt me policin në fjalë iu është kryer analizë epidemiologjike edhe janë izoluar në kushte shtëpiake.

Policët në fjalë janë zëvendësuar me kuadro të tjerë të SPB Tetovë.

Rexhepi, njofton të gjithë qytetarët e Tetovës që kanë nevojë për shërbime të ndryshme në SPB Tetovë, të njejtët t’i kryjenë me masa mbrojtëse, si maska dhe doreza.

Related posts

Antikorrupsioni do të monitorojë fushatën zgjedhore

admin

Në Kërçovë 81 persona në izolim

admin

Vrimat në gypa e harxhojnë pjesën më të madhe të ujit të pijshëm në Maqedoni

admin

Virusi korona në vend, përfitimet dhe pasojat nga jeta në vetë-izolim

admin

Alpinistët kërkojnë heqjen e ndalesës për lëvizje në pyll

admin

Shumë largime nga puna në restorantet dhe kafenetë e Ohrit dhe Strugës

admin