Njoftim për qytetarët që skanojnë llogaritë fiskale

Drejtoria e të ardhura publike (DAP) njofton se më 31 mars të vitit 2020 u rrumbullakësua tremujori i tretë i МојДДВ.
Për muajt janar, shkurt dhe mars të vitit 2020 qytetarëve që ua kanë skanuar llogaritë fiskale do të ju paguhen gjithsej gjithsej 343 803 953 denarë, ose 5 590 000 euro.

Gjatë kësaj periudhe janë skanuar gjithsej 49 946 278 llogari fiskale, është realizuar qarkullim në vlerë prej 21 957 355 689 denarëve, me gjithsej 2 292 026 352 denarë TVSH.

Në krahasim me dy tremujorët e parë është shënuar rritje edhe tek numri i shfrytëzuesve të aplikacionit edhe te numri i llogarive të skanuara, e me këtë është rritur për 15 për qind edhe kthimi i TVSH-së tek qytetarët.

Pagesa për muajt janar, shkurt dhe mars do të fillojë në maj të vitit 2020.

Related posts

Mbyllet spitali “Plodnost” në Manastir pasi një mjek del pozitiv ndaj Covid 19

admin

Të shtunën skadon gjendja e jashtëzakonshme, deri më tani nuk ka paralajmërime për vazhdimin e saj

admin

Në Tetovë 16 persona ndodhen në vetizolim, kallëzim penal për një person i cili nuk respektoi rekomandimet

admin

Ende nuk dihet se si dhe kur do të hapen kafenetë dhe restorantet

admin

Ali Ahmeti fton liderët shqiptar: Të bashkuar jemi më të fortë!

admin

Nxënësit dhe studentët do të ndjekin mësim dhe do të vlerësohen online

admin