Kumanovë, 11 punonjës shëndetësorë infektohen me koronavirus

11 punëtorë shëndetësorë nga Spitali i Kumanovës janë infektuar me koronavirus. Tre nga reparti i rentgenit, tre nga reparti i kirurgjisë, një infermiere nga reparti i Gjinekologjisë, një ndihmës dhe një mjek specializant nga repari infektiv.

Drejtoresha e spitalit, Snezhana Zaharieva thekson se tashmë ka njoftuar Ministrinë e Shëndetësisë dhe për momentin janë në pritje për ndihmë nga institucionet tjera shtetërore.

Related posts

5 mijë shtetas të Maqedonisë së Veriut kanë kërkuar ndihmë të kthehen në vendlindje

admin

BP: Nuk priten probleme në sektorin financiar

admin

Pensionistët në Tetovë presin në radhë për të marr pensionet e tyre, por nuk respektojnë masat kundër koronavirusit

admin

Filipçe: Në fund të javës do të diskutojmë për hapjen e kufijve

admin

Policia e Tetoves ne krye te detyres ne kete kohe krize

admin

Antikorrupsioni do të monitorojë fushatën zgjedhore

admin