Filipçe: Kemi kryer 4 506 testime, 389 vetëm sot

Ministri i Shëndetësisë, Venko Filpçe tha se testimet për virusin Kovid-19 në vend po kryhen në mënyrë masive dhe se nga fillimi i pandemisë deri më sot janë kryer plot 4 506 testime, nga këto 389 testime vetëm sot. Nga 389 testimet e kryera sot, 46 kanë rezultuar pozitive duke e çuar numrin e personave të infektuar në ven me 430 persona.

Related posts

Filipçe: Përdorim teste gjermane për Kovid 19, testimi masiv mund ta shtrembëroj pasqyrën

admin

Mickoski: Vetëm qytetarët përmes zgjedhjeve mund të mbushin sallën e Kuvendit me deputetë

admin

KE-ja parashikon deficit 3 herë më të madh për Maqedoninë

admin

Qeveria kërkon zgjatjen e gjendjes së jashtëzakonshme edhe për 30 ditë të tjera

admin

Do të përgatitet plan për kufizimin e lëvizjes, shtyhet afati i dokumenteve personale

admin

Antikorrupsioni do të monitorojë fushatën zgjedhore

admin