A e dini sa ura ka në territorin e Maqedonisë së Veriut?

Sipas statistikave të fundit, në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut ka gjithsej 1.622 ura me gjatësi totale prej 44.021 metrash. Nga këto, 482 ura janë pjesë e autostradave, 629 janë pjesë e rrugëve rajonale ndërsa 511 janë pjesë e rrugëve lokale.

Sa i përket urave që janë pjesë e rrugëve lokale, shumica e tyre janë të vendosura në territorin e qytetit të Shkupit, respektivisht 43 ura, po aq ka edhe në Ilinden. Gjithsej 22 ura si pjesë e rrugëve lokale janë të vendosura në Manastir, 18 në komunën e Mogilës, ndërsa nga 16 ura kanë komuna e Gostivarit dhe Brvenicës.

Deri më tani nuk ka të dhëna për vjetërsinë mesatare të urave.

Related posts

Në Dibër do të testohen rreth 30% e banorëve

admin

Llukarevska: Kompanitë në mënyrë vullnetare vendosin për masat

admin

Bekteshi: Janë të pavërteta shifrat e Shoqatës së hotelerisë

admin

25-vjeçari përplas me makinë katër fëmijë, humb jetën fëmija 4 vjeç

admin

Kush po keqpërdorë mjetet e kabinave në Tetovë?

admin

Zaev: Është koha që BDI-ja të kaloj në opozitë

admin