Shkupjani i prekur nga koronavirusi, shëtitet nëpër Ohër

Për shkak të dyshimit për kryerjen e veprës penale “mosrespektim të masave shëndetësore gjatë kohës së epidemisë”, SPB Ohër ka ngritur padi ndaj personit D.A. 44 vjeçar nga Shkupi.

Personi në fjalë më 13 mars të këtij viti, kur nga Austria ka arritur në Republikën e Maqedonisë së Veriut, ka firmosur deklaratë për vet-izolim, të cilën e ka shkelur më 20 mars, kur në Shkup është nisur drejtë spitalit me qëllim që të kryej test për koronavirus.

Pas rezultateve që rezultuan se është pozitiv, ai me vetiniciativë, pa mos respektuar udhëzimet mjekësore për vet-izolim është nisur drejt banesës së tij në Ohër. Më pas, pa pengesa ka lëvizur nëpër Ohër dhe atë pa maskë dhe pa doreza.

Related posts

Nga e mërkura mbajtja e maskave dhe dorezave e detyrueshme për qytetarët e Kumanovës, Tetovës dhe Prilepit

admin

Angellovska: Duhet të përgatitemi për skenarin më të keq

admin

Regjistrohen 18 raste të reja me virusin Korona

admin

Në Tetovë janë arrestuar tre persona, nuk respektuan orën policore

admin

Numri total i të prekurve në Maqedoni shkon në 354

admin

Teatri në pushim, aktorët vazhdojnë provat nga shtëpia

admin