Ora policore, 72 shkelje gjatë 24 orëve të fundit

Në mbështetje të policisë së shtetit si pasojë e gjendjes së jashtëzakonshme të shkaktuar nga pandemia Covid-19  deri më tani janë kyçur edhe 530 pjesëtarë të Armatës. Brenda 24 orëve të fundit me vendim nga Inspektorati Shtetëror për Sanitari dhe Shëndetësi janë futur në izolim 59 qytetarë, kurse me Deklarate për vetizolim 224 qytetarë. Në karantinë shtetërore janë vendosur 29 qytetarë të ardhur nga vendet e treta. Për mosrespektimin e orës policore janë konstatuar 72 raste./Alsat

Related posts

Arrestohen 44 persona për mosrespektim të masës për ndalesë të lëvizjes

admin

Filipçe: Respektoni rregullat, çdo gjë është në dorën tonë

admin

“Lehtësime për shfrytëzimin e masave ekonomike”, firmat mund të bëjnë largime nga puna

admin

Një mendim ndryshe për Covid 19 – Jeta s’mund të ndalet pa afat

admin

Komisioni për Sëmundje Infektive: Qeveria të vendos për kufijtë

admin

Masat konkrete për të ndihmuar sportin në Maqedoni

admin