Kallëzime penale për dy kërçovarë për shkelje të orës policore

SPB Kërçovë parashtroi kallëzim penal kundër V.J. 21 vjeçar dhe G.R. 18 që të dy nga Kërçova për shkak të ekzistimit të dyshimit të bazuar për vepër të kryer penale “mosveprim sipas rregullave shëndetësore gjatë epidemisë”.

“Ata, më 29 mars në orën 18.30, kur në fuqi ka qenë masa për lëvizje të kufizuar, janë hasur në rrugën “Metodija Stefanovski” në Kërçovë, pas çka janë arrestuar nga zyrtarët policorë”, njoftoi zëdhënësi i SPB Ohër, Stefan Dimovski.

Sipas Dimovskit, të ndaluarit, nuk i janë përmbajtur masës për ndalesë të lëvizjes së qytetarëve në periudhën kohore prej orës 16.00 deri në orën 05.000 për shkak të parandalimit të përhapjes së koronavirusit Kovid-19, të paraparë në vendimin e Qeverisë.

Related posts

Filipçe: Gjatë ditës së nesërme do të diskutohet për shtrëngimin e masave

admin

Shqiptari nga Maqedonia që jeton në Gjenevë zbuloi kamerën që detekton njerzit e prekur nga Korona

admin

“Data e zgjedhjeve”, partitë me qëndrime të ndryshme

admin

Inspektorati ka mbyllur 22 lokale, 60 tregtarë kanë rritur çmimet e limonëve

admin

Bekteshi: Ka interesim të madh për shfrytëzimin e masave ekonomike

admin

Spasovski: Pashkët dhe Ramazanin duhet ta kalojmë në shtëpi

admin