Tetova po respekton vendimin për lëvizje të kufizuar

Mes datës 31 mars dhe 1 prill, në periudhën prej ora 07.00 deri ora 07.00, në rajonin e Sektorit për Punë të Brendshme Tetovë, nuk ka pasur persona që nuk e kanë respektuar, gjegjësisht nuk e kanë shkelur vendimin për lëvizje të kufizuar informon TetovaSot.
Nërsa numri i përgjithshëm i personave të cilët gjenden në karantinë shtetërore në rajonin tonë janë 391 persona (Tetovë -209 dhe Gostivar-182), kurse me deklaratë të nëshkruar për vetë-izolim gjenden 308 persona (TE-102 dhe GV-126). Krahas këtyre, janë të ragjistruar edhe 106 persona (TE-72 dhe GV-34) me vendim për kontroll dhe mbikqyrje nga Inspektorati shtetrosë sanitar-shëndetsorë.TS

Related posts

“Lehtësime për shfrytëzimin e masave ekonomike”, firmat mund të bëjnë largime nga puna

admin

33 persona shkelin orën policore, arrestohen 20 prej tyre

admin

11 Libra shkencorë, 5 libra të përkthyer, 31 Punime shkencore,CV-ja e pasur e Prof. Dr. Qani Nesimi, kandidat për Reis të BFI-së

admin

Virusi korona, Pendarovski: Të hënën mblidhet Këshilli i Sigurimit

admin

S’ka marrëveshje për datën e zgjedhjeve

admin

“Reket”, anulohet për më 26 mars, Janeva i takon grupit të qytetarëve me rrezik

admin