Spasovski: Nuk mund të gjithë të jenë të kënaqur nga masat ekonomike

Në kuadër të emisionit të sotëm “Magazina Ekonomike ku i ftuar është kryeministri Oliver Spasovski, bisedohet për masat ekonomike që ka ndërmarr qeveria në drejtim të zbutjes së krizës se shkaktuar nga korona virusi. Spasovski mes tjerash shprehet i vetëdijshëm se masat ekonomike nuk do të mirëpriten nga të gjithës. Ai tha se është i vetëdijshëm se në këtë drejtim do të ketë edhe pakënaqësi.

“Kur veç më flasim për masat ekonomike, unë gjatë miratimit të këtyre masave jam udhëhequr kryesisht nga propozimet që kemi marrë nga struktura të ndryshme në shtet. Dhe më së shumti nga ajo që kemi biseduar në Këshillin Ekonomik në Qeveri. Këshillin që e formuam për shqyrtim dhe miratim të zgjidhjeve më të mira të mundshme. Tani, nëse më pyesni nëse kam pritur që të gjithë të jenë të kënaqur nga masat? Jo. Dhe asnjëherë nuk do pres. Gjithmonë do pres që dikush të jetë i pakënaqur nga diçka sepse në kohë krize, në fund të fundit ashtu edhe duhet të jetë. Unë kur flas për krizën, flas se secili prej nesh duhet të humbë diçka”, tha Oliver Spasovski në emisionin e sotëm, Magazina Ekonomike.

Related posts

Bombë në burgun e Tetovës

admin

Koronavirusi , linja telefonike dhe Punkte shëndetësore në Tetovë, Zhelinë, Bogovinë, Tearcë, Çellopek dhe Reçicë

admin

Koronavirusi në Shkup, tetë komuna me numra treshifrorë të të infektuarve

admin

Tetovë, numri i të infektuarve mbërrin në 17

admin

Takim i tensionuar para gjykatës, Kamçev tenton ta rrahë Bokin!

admin

Akuzat e VMRO-së, Shekeriska: Turpi nuk mbulohet me gënjeshtra

admin