LAMM: Ndalesa për kamionë në Strazhë dhe rrugën Mavrovë-Dibër

Reshje bore  në Kodër të Diellit, Mavrovë, Kullë, Krushevë, Kriva Pallankë – VK Deve Bair dhe në grykat malore Strazhë, Gjavatë de Presekë. Ndalesë për qarkullim të automjeteve të rënda transportuese në mëngjesin e sotëm janë vendosur  në grykën malore Strazhë dhe në aksin rrugor Mavrovë –  Dibër, informon Lidhja Auto Moto e Maqedonisë.

LAMM rekomandon shpejtësi të adaptuar të lëvizjes, respektim të sinjalizimit të vendosur të komunikacionit dhe drejtim të kujdesshëm të automjetit, veçanërisht në rrugët nëpër fushëgropa, luginat e lumenjve dhe grykat malore ku ka mundësi për shembje. Kjo veçanërisht ka të bëjë për akset Katllanovë – Veles, Mavrovë – Dibër – Strugë, Vinicë – Berovë dhe Koçan – Dellçevë.

Related posts

Filipçe: Mbani 2 metra distancë kur komunikoni me njerëz ose shkoni në market

admin

MSh: Në 24 orët e fundit janë shëruar 36 pacient me koronavirus

admin

Shaqir Fetahu zgjidhet Reis i BFI-së

admin

“Reketi”, dëshmuan Fatime Fetai dhe Trajçe Pelivanov

admin

Arrestohen dy persona në kufirin Maqedoni – Kosovë

admin

Ushtria gjemane e gatshme për të ndihmuar në parandalimin e koronavirusit

admin