Dhjetë banorë të Strumicës janë dënuar me nga 3 mijë euro, nuk respektuan masat e Qeverisë

Gjykata Themelore-Strumicë ka shqiptuar dënime me nga 3 mijë euro dhjetë qytetarëve të cilët nuk kanë respektuar kufizimin e lëvizjes, ka njoftuar Marieta Dukiq, zëdhënëse e Gjykatës.

“Prokuroria Themelore Publike-Strumicë ka propozuar 13 akuza për mosrespektim të rekomandimeve gjatë kohës së epidemisë, që është e dënueshme në bazë të Nenit 206 Alineja 1 nga Ligji Penal. Gjykata ka pranuar propozimin e Prokurorisë dhe 13 qytetareve të Strumicës u është shqiptuar dënimi në vlerë prej 3 mijë euro për secilin prej tyre”, deklaroi Marieta Dukiq, zëdhënëse e gjykatës.

Related posts

234 persona sot lëshojnë karantinën shtetërore

admin

Gazetari Vrangalla: Ministria mos manipulojë me numrin e të vdekurve nga koronavirusi

admin

Kush po keqpërdorë mjetet e kabinave në Tetovë?

admin

NATO, flamuri i Maqedonisë së Veriut do të valojë në Bruksel dhe Norfolk

admin

Arrestohen dy persona në kufirin Maqedoni – Kosovë

admin

Vetëm 33.863 qytetarë mund të lëvizin gjatë orës policore në Maqedoni

admin