Vetëm 33.863 qytetarë mund të lëvizin gjatë orës policore në Maqedoni

Në total 33.863 leje për lëvizja gjatë orës policore ka dhënë Ministria për Shoqëri Informatike deri më 22 mars deri sot. Në këtë numër nuk hynë lejet e kompanive private që kanë ndrim të tretë.

“MSHIA ka jep leje të punësuarve nëpër institucione, shtabeve të krizës, ekipeve mediale që punojnë në terren, bukëpjekësve. Numri i lejeve të dhëna është 33.863 është vetëm për këto sektorë”, shprehen nga MSHIA.

Ndryshe, Maqedonia tashmë një kohë ka vendosur orën policore që fillon nga ora 21:00 dhe zgjatë deri në ora 5 të mëngjesit, përveç fundjavave kur nisën nga ora 16:00 dhe përfundon në ora 5

Related posts

Filipçe: Mjekë amerikanë po trajtojnë stafin tonë infektologë

admin

Ushtria gjemane e gatshme për të ndihmuar në parandalimin e koronavirusit

admin

Orë policore nga ora 21 deri në ora 6

admin

Një ditë para fillimit të fushatës: ODIHR e filloi Misionin për vlerësim të zgjedhjeve

admin

Ora policore gjatë uikendit nga 16:00 deri në orën 05:00, për të gjithë qytetarët

admin

Ja çka shkruan mjeku shqiptarë nga Kumanova që u identifikua me koronavirus

admin